Gaala-esityssarja
2011

"Gaala-esityssarja". Kuvassa on ihmisiä seisomassa juomapöydän ääressä.

Todellisuuden tutkimuskeskus täyttää 10 vuotta ja synttäreitä juhlitaan neljässä huikeassa Gaalassa. Jokaisella gaalalla on oma teemansa, joka viittaa Todellisuuden Tutkimuskeskuksen historiaan. Luvassa on pitkiä ja todellisia juhlapuheita, skumppaa, upeita palkintoja, yllätysvieraita, vinksahtanutta musiikkia ja tietenkin esityksiä. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita juhlimaan kymmenvuotiasta taivaltamamme esitystaiteen parissa!
Pe 9.12.2011
Ruumis–gaala

Kuka on Suomen kansallisruumis? Entä vuoden seksuaalinen ruumis? Taideruumis ylitse muiden?
RUUMIS-gaala on ruumiillisuuden juhla, jossa parhaat ruumiit palkitaan ja jokainen ruumis saa ansaitsemansa kohtelun.
Palkintosarjojen ehdokkaat ja äänestyskoppi auki Todellisuuden tutkimuskeskuksen verkkosivuilla 1.11. alkaen. Palkitut valitsee asiantuntijaraati verkkoäänestystuloksen huomioiden.

Juhlaesiintyjinä mm.
Jussi Paradise & co
Tinttu Henttonen & co
Juhlavastaavina Julius Elo ja Tuomas Laitinen.

Paikka: Kansallisteatterin Lavaklubi (Läntinen Teatterikuja 1)
Aika: Klo 20 alkaen
Liput: 20/12 e, pukukoodina omaa ruumista juhlistava asu.
K-18

Pe 30.9.2011
Tunteet-gaala

Tunteiden ylilyöntejä ja tunteenpurkauksia!

Tunteet -gaalassa nostalgisoidaan, vihataan, hävetään, riemuitaan, lohdutetaan ja tietysti aina kaikkein suurin kaikista on rakkaus. Tunteellisia esityksiä ja tunteilla mässäilyä. Keskustelujen ja esitysten lomassa luvassa tunteellista musiikkkia. Tunteet-gaala ei jätä kylmäksi.

Luvassa on ainakin nopeutettuja gaalapuheita, Tunne-Cocktail Bar, Burn Out Amor, Akateemiset viihdetaiteilijat, live-sarjakuvaa (by Milla Paloniemi, Joonas Lehtimäki ja Anni Nykänen), Kylli-täti –kisa sekä dj. Senôr Willy (Lipsanen.// latin, soul, breaks). Tunteet-gaala järjestetään Dubrovnik Lounge & Lobbyssa ja illan isäntänä toimii Jonna Wikström. Tunteet-gaala ei jätä kylmäksi.

Paikka: Dubrovnik Lounge & Lobby (Andorra Kulttuurikompleksi, Eerikink. 11)
Aika: Klo 20-03
Liput: 10/5 e
K-18

La 16.4.2011
Politiikka-gaala

Vuoden toisessa gaalassa, vaalien alla, julistetaan, manifestoidaan, tehdään taidetta ja tanssitaan politiikkaa! Ohukainen ja Paksukainen Go Politics!

Paikka: Eduskuntatalon portaat klo 15-16. Galleria Forum Box (Ruoholahdenranta 3 a) klo 17-22.
Aika: Klo 15 alkaen. Iltaa siirrytään viettämään sisätiloihin.
Liput: Ulkotilaisuus maksuton, iltatilaisuus 20/12 e
K-18

La 26.2.2011
Uni ja aika –gaala

Ajan ja unen tuolle puolen kurottava esitystapahtuma, joka kutistaa katsojan mikroskooppiseksi ja vie ihmeelliselle matkalle mystiseen peräreikään. Siellä tavataan mm. Ohukainen ja Paksukainen, Mustanaamio ja Taika-Jim. Himmeästi yössä hehkuvat kukat ulostavat haisevaa tähtiusvaa. On gaalan aika!

*Läski-yhtye, vahvistuksenaan näyttelijät Niina Hosiasluoma ja Sami Vehmersuo, aloittavat TTK:n gaalaesityssarjan profaanilla, gaaloja vääristelevällä ja kierosti toisintavalla hävyttömyydellä, jossa jokainen saa ansionsa mukaan.

Työryhmä: Niina Hosiasluoma, Sami Vehmersuo, Läski-yhtye: Pasi Mäkelä, Ville Härkönen, Tomi Suovankoski, Tuomas Timonen, Lauri Kontula ja Miikka Tuominen

Paikka: Kaapelitehtaan Pannuhalli (Tallbergink. 1)
Aika: Klo 20 alkaen
Liput: 20/12 euroa
K-18

*) Läski on vuonna 2007 perustettu elävän musiikin yhtye. Läski yhdistää sävelilmaisuunsa teatterin ja performancen vaikutteita. Läskin jäsenet ovatkin musiikin tekemisen lisäksi teatterin ja esitystaiteen ammattilaisia. Läski on julkaissut kaksi levyä ja kiertänyt Eurooppaa.

www.laski.fi
www.myspace.com/laeski