Tervetuloa töihin Todellisuuden tutkimuskeskukseen!

Vuonna 2001 perustettu Todellisuuden tutkimuskeskus (TTK) on Helsingistä käsin toimiva, esitystaiteellisten ammattilaisten kollektiivi. Yhteinen pyrkimyksemme on havainnoida, kyseenalaistaa ja uudistaa todellisuutta tekemällä esityksiä. Esitykset ovat sekä tutkimuksemme pääasiallinen väline että sen hedelmä; tuotamme vuosittain useita produktioita, jotka laajentavat ja rikkovat paitsi vallitsevaa todellisuuskäsitystä, myös venyttävät esitystaiteen rajoja ja määritelmiä. Toimintamme jakautuu pääohjelmistoon (sisältää residenssiohjelman), julkaisutoimintaan ja hankkeisiin. 

Todellisuuden tutkimuskeskus ry etsii työyhteisöömme tuottaja/tiedottajaa osa-aikaiseen (50%) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 9.1.2023 alkaen. Työ voi jatkossa mahdollisesti jatkua täysiaikaisena työnä. 

TYÖHÖN KUULUU MM.

  • Pääohjelmiston ja Mahdottoman esityksen residenssin tuotannolliset tehtävät ja tiedotus
  • Hanketiedotus yhdessä hanketuottajan kanssa
  • Todellisuuden tutkimuskeskuksen verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittäminen

Tarjoamme sinulle pienen, mutta mukavan ja kannustavan työporukan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden sekä kiinnostavia työtehtäviä arvostetussa esitystaiteen kollektiivissa. 

Työssä vaaditaan itsenäistä ja aikaansaavaa työotetta, hyviä organisointitaitoja sekä ongelmanratkaisutaitoa. Toivomme, että sinulla on tiimityötaitoja ja pidät yhteistyön tekemisestä sekä nautit kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa.  Kokemus taitto-ohjelman hallitsemisesta, esitysmyynnistä, sekä taide- ja kulttuurikentän hyvä tuntemus luetaan hakijan eduksi.  Käytäthän työkielenä sujuvasti sekä suomea että englantia.

Työn pääasiallinen suorituspaikka on Helsinki, mutta työ voi sisältää jonkin verran matkustamista. Tuottaja työskentelee toiminnanjohtajan alaisuudessa, toimii toisinaan esittelijänä hallituksen kokouksissa ja tekee yhteistyötä myös taiteellisen johtajan kanssa. Toistaiseksi voimassa oleva työtehtävä alkaa 9.1.2023. Työaika on 75 tuntia kuukaudessa ja palkka vähintään  1250 €/kk. Työssä on 6 kk koeaika. Palkallinen yhteensä viikon mittainen perehdyttämisjakso työhön järjestetään erikseen sovittavan aikataulun mukaan joulukuussa -22.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 2.11.2022 mennessä osoitteeseen rekry@todellisuus.fi. Rekrytoinnin ensimmäinen vaihe toteutetaan anonyymisti eli haastatteluun kutsuttavien hakijoiden hakemukset käsitellään ilman tunnistetietoja. 

Haastattelut järjestetään viikolla 46. Mainitse hakemuksessa myös kaksi suosittelijaa, joihin voimme olla yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Katja Kirsi 0400 641 989. Suosittelemme tekemään tiedustelut nimettömästi.

LUE LISÄÄ TUOTTAJAN TYÖNKUVASTA TÄSTÄ!

LISÄÄ TIETOA TOIMINNASTAMME LÖYDÄT TOIMINTAKERTOMUKSISTAMME.

KUVA: Jan Ahlstedt, Teos: Läpinäkyvyydestä (2022)